Τα τελευταία χρόνια τα καταστήματα HARALAS έχουν έχουν προκαλέσει αίσθηση με προϊόντα που αποτελούν τις πιο fashion forward προτάσεις της αγοράς, στη σωστή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα εξαγοράστηκε και συγχωνεύθηκε με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Λεμονή το 1999. Το λογότυπο εξελίχθηκε από «Χαραλάς» σε “
haralas” και το προφίλ της μάρκας ανανεώθηκε προκειμένου να ανταποκρίνεται πλήρως στα νεανικά κοινά που παρακολουθούν τις τάσεις της μόδας και αποζητούν επώνυμες μάρκες. Εκτός από την ομώνυμη σειρά Haralas, τα καταστήματα διαθέτουν ένα πλήθος από brands του εξωτερικού όπως:

Γυναικεία Βrands:


BCBG, CafeNoir, Camper, Converse, Coca Cola, DKNY, DKNY Active, Feng Shoe, Fred, Jessica Simpson JUICY COUTURE, Menghi, Nine West, Nike, Vince Camuto, Shoe Bizz, Ugg, Havaianas, Ioannis.


Aνδρικά Βrands:

 

Asics, Camper, Converse , Coca Cola, Ted Baker, Havaianas, Nike.

Αποστολή της αλυσίδας HARALAS είναι να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών της για ενημερωμένες συλλογές, υψηλή ποιότητα και άψογο σέρβις στην ιδανική τιμή. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνεργασία με το πρόθυμο και πλήρως ενημερωμένο προσωπικό, κάνουν το shopping στα καταστήματα HARALAS μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία!

Δυνατότητες διάθεσης για Franchise και Χονδρική